Rahapalvelu on uusi lainapalvelu avattu vuonna 2017

Uusi, vuonna 2017 avattu, Rahapalvelu on jatkuva luotto josta voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan. Luottoraja on maksimissaan 4 000 euroa, mutta sinun ei luonnollisesti tarvitse nostaa koko summaa tilillesi heti.

Luoton hakeminen ei maksa mitään, kuluja syntyy ainoastaan jos teet nostoja tilillesi. Todellinen vuosikorko esim. 1500 euron nostolle on 49,85 – 156,63 %. Hakemus tehdään https://www.rahapalvelu.fi/ sivuston kautta, tunnistautumalla omilla pankkitunnuksilla.

Rahat siirretään tilillesi keskimäärin 15 minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä. Tämä pätee tosin ainoastaan palvelun aukioloaikojen aikana, joka päivä klo 08-22.

Takaisinmaksu on joustavaa, voit itse päättää maksatko luottoa takaisin pienissä erissä vai suuremman summan kerralla. Tämä kannattaa aina päättää oman rahatilanteen perusteella. Voit esim. lyhentää luottoasi 36 kuukauden maksuerissä.

Luottotilin avaamiseen ei liity mitään kuluja. Sinun tulee toki tietää että palvelun käyttöön (eli luoton nostamiseen) liitty aina kuluja; mm. nostopalkkio ja korko. Rahapalvelu tarjoaa myös muita maksullisia lisäpalveluita kuten maksuvapaa kuukausi 20 €, eräpäivän valinta 5 € ja luottorajan laskeminen 20 €.

Miksi sinun kannattaa valita Rahapalvelu?

  • Uuden asiakkaan etu: 2000 € luotto kuukauden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla,
  • Lainapäätös ja rahat tilille heti,
  • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta,
  • Jatkuva luottotili aina 4 000 euroon saakka.

Voit käyttää tätä lainapalvelua jos täytät nämä ehdot

Sinun täytyy täyttää nämä ehdot jotta voit saada lainaa:

  • olet vähintään 19-vuotias,
  • sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä,
  • sinulla on suomalainen henkilötunnus, ja
  • sinulla on vakituinen osoite Suomessa.

IPF Digital Finland Oy

Tämän lainapalvelun takana on sama yritys joka pyörittää Credit24 luottopalvelua. Yritys kuuluu Lontoon pörssiin listattuun Personal Finance PLC konserniin, jolla on noin 7000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. He ovat palvelleet jo yli 700 000 laina-asiakasta pelkästään Suomessa.