Lainaa kulutusluottojen maksuun

Jos vanhat kulutusluotot painavat päälle, voi lainojen yhdistäminen (ja samalla uuden lainan hakeminen) tuoda merkittävää helpotusta arkeen ja talouteen. Jatka lukemista ja hae lainaa kulutusluottojen maksuun.

Kannattaako hakea uutta lainaa vanhojen lainojen takia?

Mikäli sinulle on kertynyt vuosien mittaan useita lainoja eri paikoista (esim. kulutusluottoja tai pikavippejä), kannattaa sinun ehdottomasti yhdistää nämä lainat yhdeksi. Samalla kun yhdistät lainat, voit hakea uutta lainaa.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa että jatkossa maksat takaisin vain yhtä lainaa yhteen paikkaan. Käytännössä tämä merkitsee sitä että:

  • saat alhaisemman koron,
  • kuukausimaksut (lyhennykset) ovat pienempiä, ja
  • säästät aikaa koska asioit ainoastaan yhden firman kanssa.

Jos sinulla on maksuhäiriöitä tai velkaa ulosotossa, tulee sinun ottaa yhteyttä Takuusäätiöön mahdollisimman pian ja aloittaa neuvottelu velkojesi järjestelystä.

Mistä voi hakea lainaa kulutusluottojen maksuun?

Useat lainafirmat Suomessa tarjoavat lainojen yhdistämistä palveluna, etenkin niin sanotut lainanvälittäjät. Nämä palvelut kilpailuttavat kaikki rahoituslaitokset puolestasi vain yhdellä hakemuksella – voit siis olla varma että löydät parhaan vaihtoehdon juuri sinulle.

Tässä muutama Lainagurun suosikeista

Alla olevien linkkien kautta voit hakea jopa 70 000 euroa lainaa (ja samalla yhdistää vanhoja kulutusluottoja yhdeksi):

Toivottavasti näistä on sinulle hyötyä!


Sampsa Vainio

Sampsa Vainio

Lainaguru.fi sivuston perustaja, omistaja ja ylläpitäjä. Minua kiinnostaa rahan tienaaminen netissä, sijoittaminen, ulkoilu ja luonto. Arkisin työskentelen digitaalisen markkinoinnin konsulttina. Viikonloppuisin puuhaan tämän sekä muutaman muun sivuston parissa.