Tietoa sivustosta

Vertailusivusto kotimaisille lainatuotteille

Lainaguru.fi on suomalainen vertailusivusto pikalainoille ja kulutusluotoille. Sivuston päätavoite on tarjota tietoa kotimaisista luotonantajista. Tienaamme komission jokaisesta lainahakemuksesta jonka tuomme kumppaneillemme.

Mikä tämän sivuston tavoite on?

Lainaguru.fi sivuston tavoite on tarjota tietoa kotimaisista luotonmyöntäjistä. Haluamme tarjota riippumatonta ja ajankohtaista tietoja luotonantajista jotta sinun olisi helpompaa löytää itsellesi sopiva laina.

Tämä sivusto on niin sanottu kumppanuussivusto (tunnetaan myös nimellä affiliate marketing), me tienaamme kommission joka kerta kun otat lainan sivuston kautta (tämä ei vaikuta mitenkään sinun lainasi hintaan).

Yritykset maksavat meille pienen kommission joka kerta kun menet sivustomme kautta heidän sivuille ja teet lainahakemuksen. Huomaathan että me emme itse myönnä lainoja, tarjoamme ainostaan tietoa niistä ja pyrimme auttamaan sinua parhaan lainatarjouksen löytämisessä.

Sivuston perustaja Sampsa Vainio

Sampsa Vainio

Hei! Hauska nähdät sinut täällä sivulla. Nimeni on Sampsa Vainio ja olen perustanut tämän sivuston. Minä vastaan myös sivuston ylläpidosta ja sisällöstä.

Olen ammatiltani yrittäjä tai toimin digitaalisen markkinoinnin konsulttina. Olen työskennellyt rahoitusalalla useamman vuoden ja tunnen alan hyvin.

Harjoittelen sivustolla mm. konversio-optimointia, hakukoneoptimointia , sekä muita tarjoamiani digitaalisen markkinoinnin palveluita. Omistan myös muita sivustoja, kuten: aggregaatit.com/, actionkamerat.fi/, parasta.fi sekä sup-laudat.fi/.