Tietoa sivustosta

Vertailusivusto kotimaisille lainatuotteille

Lainaguru.fi on Sampsa Vainion omistama vertailusivusto pikalainoille ja kulutusluotoille. Sivuston päätavoite on tarjota tietoa kotimaisista luotonantajista. Tienaan komission jokaisesta lainahakemuksesta jonka tuon kumppaneilleni.

Mikä tämän sivuston tavoite on?

Lainaguru.fi sivuston tavoite on tarjota tietoa kotimaisista luotonmyöntäjistä. Haluan tarjota riippumatonta ja ajankohtaista tietoja luotonantajista jotta sinun olisi helpompaa löytää itsellesi sopiva laina.

Sivuston toissijainen tavoite on tuottaa rahaa minulle. Tämä sivusto on niin sanottu kumppanuussivusto (tunnetaan myös nimellä affiliate marketing), minä tienaan kommission joka kerta kun otat lainan sivuston kautta (tämä ei vaikuta mitenkään sinun lainasi hintaan).

Yritykset maksavat minulle pienen kommission joka kerta kun menet sivustoni kautta heidän sivuille ja teet lainahakemuksen. Huomaa että minä tai lainaguru.fi sivusto ei itse myönnä lainoja, tarjoan ainostaan tietoa niistä

Sivuston omistaa Sampsa Vainio

Sampsa Vainio

Hei! Hauska nähdät sinut täällä sivustollani. Nimeni on Sampsa Vainio ja yritykseni omistaa tämän sivuston. Minä vastaan myös sivuston ylläpidosta ja sisällöstä.

Olen ammatiltani yrittäjä tai toimin digitaalisen markkinoinnin konsulttina. Olen työskennellyt rahoitusalalla useamman vuoden ja tunnen alan hyvin.

Harjoittelen sivustolla mm. konversio-optimointia, hakukoneoptimointia , sekä muita tarjoamiani digitaalisen markkinoinnin palveluita. Omistan myös muita sivustoja, kuten: aggregaatit.com/, actionkamerat.fi/, parasta.fi sekä sup-laudat.fi/.

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: moi@lainaguru.fi.