Lainaa nopeasti – Mistä lainaa nopeasti tilille 2024

Mistä saa lainaa nopeasti tilille

Haluatko lainaa nopeasti tilille? Joskus äkillinen rahantarve yllättää ja silloin lainaa pitää saada heti eikä kohta. Lainavertailu on kuitenkin nopeaa eikä lainojen kilpailutus vie kauheasti aikaa. Älä panikoi!

Lainaa nopeasti 2024 – Parhaat palvelut nopeaan lainaan

Voin suositella sinulle seuraavia palveluita kuin haluat lainaa nopeasti.

OmaLaina logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)
Zmarta logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)
Rahalaitos logo
70000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)

Onko sinulla hetki aikaa? 

Jos vastauksesi on kyllä, niin täytä lainahakemus ja kilpailuta laina. Haluat aina saada mahdollisimman monta tarjousta. Lainan kilpailutus kannattaa aina.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Voinko saada lainaa nopeasti ilman vakuuksia?

Kyllä, sekin on mahdollista. Voit saada lainaa nopeasti ja helposti ilman vakuuksia – hakemalla suoraan netistä. Lainaaminen ilman vakuuksia tarkoittaa yksinkertaisesti ettei sinun tarvitse asettaa taloa, asuntoa, arvopapereita tai muita omistuksia vakuudeksi lainalle. Laina ilman vakuuksia on kuitenkin kallimpaa lainaa.

Lainaa heti tilille ilman luottotietoja – Mahdollista?

Valitettavasti ei. Mikäli luottotiedot ovat menneet, ei lainaa voi saada heti tilille. Tällä hetkellä lainafirmat eivät hyväksy hakijoita ilman luottotietoja tai jos haet lainaa maksuhäirömerkinnällä.

Mitä tehdä? 

Olen koonnut kattavan tietopaketin mitä tehdä, jos et saa lainaa.

Lue: Lainahakemus hylätty – Miksi en saa lainaa?

Mikä lainanhakemisessa kestää?

Lainanhaku voidaan jakaa muutamaan eri vaiheeseen. Prosessi lähtee siitä, kuin teet lainahakemuksen lainantarjoajalle. Teet siis tarjouspyynnön. Tämän jälkeen lainanantaja käsittelee hakemukseksi ja tarkastaa luottotietosi. Jossain tapauksissa myös maksukykysi. Lainahakemuksen / Tarjouspyynnön käsittely on prosessin aikavievin vaihe. Osalla toimijoista systeemi on hyvin pitkälle automatisoitu ja yksinkertaiseen tarjouspyyntöön voi saada hyvinkin nopean vastauksen.

Kun olet vastaanottanut lainatarjouksen, on sinulla usein yhdestä kahteen viikkoon aikaa hyväksyä tarjous. Tässä vaiheessa et kuitenkaan ole sitoutunut mihinkään etkä joudu mitään vielä maksamaan.

Voit nopeuttaa prosessia hakemalla lainaa pankkitunnuksilla. Lainanantaja saa tietosi nopeasti ja mikäli hyväksyt lainatarjouksen saat rahat nopeasti omalla pankkitilille.

Jos hyväksyt tarjouksen tulee sinun vielä odottaa hetki, että pankki tekee lainan hyväksymispäätöksen. Kun päätös on tehty, on laina nostettavissa heti tilille. Rahat voivat tulla jopa automaattisesti tilille ilman että sinun tarvitsee niitä erikseen nostaa.

Tunnista riskit – Nopea laina ei ole riskitön laina

Vaikka on kohtalaisen helppoa saada lainaa nopeasti, on lainan ottamisessa aina mukana riskit. Etenkin jos kyseessä on lyhytaikainen ja nopea laina heti tilille ilman vakuuksia. Pidä tämä siis mielessä. Ja tiedosta seuraavat asiat:

  • Muista harkintakyky – Kuin lainaa tarvitsee nopeasti, saattaa stressi ottaa vallan ja harkintakyky heikkenee. Tällöin lainaa voi ottaa liian heppoisin perustein. Mieti rauhallisesti päätöstä ja arvioi voisiko talouden kiristämisellä välttää lainanottamisen.
  • Lainaa on jo liikaa – Netistä saa lainaa nopeasti ja helposti. Oletko ottanut jo liikaa lainaa? Uusi laina ei ole se paras lääke. Lainojen yhdistäminen yhdistää kaikki lainat yhteen ja voit säästää rahaa.
  • Suunnittele takaisinmaksu – Kun lainaa otetaan nopeasti, unohtuu helposti suunnitella miten takaisinmaksun hoitaa. Laina pitää aina maksaa takaisin. Mikäli suunnitelma unohtuu ja maksuja jää rästiin alat saamaan maksuhäiriömerkintöjä. Tämä vaikeuttaa lainansaantia tulevaisuudessa.
  • Muista lainavertailu – Vaikka tarve olisi kova, ei ensimmäiseen tarjoukseen välttämättä kannata tarttua. Halvimman ja kalleimman lainan ero voi olla kymmeniä, jopa satoja euroja.
  • Tiedä keneltä lainaat – Suomenkielinen sivu ei automaattisesti tarkoita suomalaista toimijaa. Tiedä keneltä lainaat. Epäluotettavan yhtiön valitseminen voi koitua kalliiksi ja aiheuttaa muuta päänvaivaa ja stressiä.

Infoa muualla: finanssivalvonta (lainat ja rahoitus)