Lainan hakeminen sujuu muutamassa minuutissa

Kun rahan tarve iskee, on tärkeää että lainan hakeminen sujuu mahdollisimman nopeasti. Kukapa haluaisi odotella rahan saamista turhaan? Tämä helppo lainahakemus on suunniteltu mahdollisimman nopeasti täytettäväksi, eikä siihen mene kuin muutama minuutti aikaasi.

Täytä lainahakemus netissä, saat useita tarjouksia

Hae lainaa yli 20 paikasta yhdellä hakemuksella

Lainaguru.fi -sivultä löytyvän lainahakemuksen kautta voit yhdellä kertaa hakea lainaa yli 20 eri lainapaikasta. Tämä tarkoittaa että sinä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa koska voit kilpailuttaa lainat muutamassa minuutissa. Tavallisesti joutuisit täyttämään hakemuksen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen.

Yllä on esimerkkejä lainapaikoista jotka voivat tehdä sinulle tarjouksia. Lainaguru tekee yhteistyötä Salus Groupin kanssa, ja markkinoin heidän ylläpitämää luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Saan rahallisen korvauksen jokaisesta hyväksytystä lainahakemuksesta, mutta tämä ei millään tapaa vaikuta sinun lainahakemukseesi tai siihen liittyviin kuluihin. Lainan hakeminen yllä olevan lomakkeen kautta on 100 % ilmaista.

Tarjoukset jopa samana päivänä

Täytettyäsi hakemuksen tietosi kulkevat, Salus Group Oy:n ylläpitämän Rahoitu.fi -palvelun kautta, lukuisille pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka tekevät sinulle tarjouksia. Saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi, ja voit rauhassa tutustua niihin ennen päätöksen tekemistä. Voit saada tarjouksia jo saman päivän aikana, mutta joissain tapauksissa tarjousten saapumisessa voi kestää 1-2 arkipäivää.

Huom. lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.Voit huoletta täyttää hakemuksen ja katsoa minkälaisia tarjouksia saat.

Koska saan rahat tilille?

Mikäli päätät hyväksyä jonkun saamistasi tarjouksista, voit parhaassa tapauksessa saada rahat tilille vielä saman päivän aikana. On kuitenkin hyvä varautua siihen että rahojen saapumisessa voi mennä muutama arkipäivä. Tämä riippuu missä pankissa sinulla on tili ja mistä lainapaikasta päätät ottaa lainan. Lainahakemuksen täyttäminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian, näin nopeutat rahojen saamista!

Esimerkki lainan kustannuksista

Lainan ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 20 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 – 60 000 €.