Viikonloppu lähenee mutta pankkitili näyttää nollaa?

Viikonloppu häämöttää jo, mutta tili näyttää tyhjää? Ikävä tunne kun tekemistä olisi mutta tilillä ei ole tarpeeksi rahaa. Välillä sitä vaan pitää päästä irti arjesta. Näissä tapauksissa on onni että useat kotimaiset lainafirmat tarjoavat lainaa viikonloppuna.

Rahoitu logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)
OmaLaina logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)
Limiitti logo
2000 €
Laina (max)
19 %
Korko (arvio)
1 v
Laina-aika (max)
Rahalaitos logo
70000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)
Lainaa24 logo
70000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)
Zmarta logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)
Sortter logo
50000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)

Mistä laina heti tilille viikonloppuna?

  • Oletko rahan tarpeessa launtaina tai sunnuntaina? Tältä sivulta löydät kaikki luotonantajat joilta saat lainaa viikonloppuna. Nämä firmat maksavat rahat heti tilille myös viikonloppuisin.
  • Monet lainapalvelut mainostavat että voit hakea lainaa 24/7 mutta mitä hyötyä lainasta on viikonloppuna jos saat sen tilille vasta maanantaina. Eli tarkista aina myös koska yritys siirtää lainoja (asiakaspalvelun tulee olla auki).

Mistä saa lainaa viikonloppuna?

Kuinka paljon voin lainata viikonloppuna?

  • Minkälainen summa soveltuu lainattavaksi viikonlopulle? Yleisin summa jota lainataan viikonloppuisin on 500 euron laina. Se kattaa jo suuren osan viikonlopun menoista, esim. railakas ilta kavereiden kanssa, matka Tallinnaan tai yllättävä kuluerä kuten uusi TV tai pesukone.
  • Kun harkitset lainaa viikonloppuna, mieti otatko lainan kertaluonteisena (pikavippi) vai jatkuvana luottona (kulutusluotto). Pikavippi on kalliimpi mutta pääset siitä eroon nopeammin kun voit maksaa koko vipin kerralla takaisin.

Suosittelen 2000 euron luottotiliä viikonlopuksi

  • Jos itse hakisin lainaa lauantaina tai sunnuntaina, ottaisin 2000 euron luottotilin koska siitä voin nostaa tililleni juuri sen verran mitä tarvitsen. Eli minun ei tarvitse tietää tarkkaa summaa – voin nostaa rahaa tarpeen mukaan.
  • Minulle voisi käydä niin että tarvitsen heti aamusta 400 €, illalla ehkä 200 € lisää  ja seuraavana päivänä vaikka 100 €. Tällöin tililuotto on selvästi edullisempi vaihtoehto kuin 2 erillistä pikavippiä.

Huomionarvoista kuin haet lainaa viikonlopuksi

Vaikka viikonloppuna voi olla mukavaa menoa tiedossa, niin minä ainakin miettisin ensin hieman miten järkevää lainaa on ottaa. Ainakin jos laina menee suoraan kulutukseen kuten hauskaan iltaan kavereiden kanssa. Toki etenkin nuorempana muistan, että monet kaverini hakivat lainaa, jotta pääsivät nauttimaan yliopiston bileistä ja muista hauskoista opiskelija tapahtumista. Nämä tietenkin voivat olla kokemuksia, joita ei tule myöhemmin vastaan, mutta perinteisiä baari-iltoja on tarjolla kyllä elämän aikana enemmän kuin tarpeeksi.

Osa kavereistani myös lainasi rahaa viikonloppuna voidakseen pelata uhkapelejä netissä. Nettipokeria, vedonlyöntiä ja peliautomaatteja pelattiin viikonloppuna jollain suomenkielisellä nettikasinolla kavereideni toimesta ja sitä varten nostettiin muutama sata euroa lainaa. Tätä en suositellut heille koskaan, enkä myöskään suosittele sinulle. Uhkapelejä ei pidä pelata lainarahalla.

Mutta pystytkö maksamaan lainan takaisin kohtalaisen nopealla aikavälillä? Jos vastaus tähän on jotakin muuta kuin kyllä, niin kannattaa harkita tarkkaan. Suosittelemani luottotili sopii hyvin joustavaan kulutukseen, mutta siinäkin on omat riskinsä. Jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin tarpeeksi nopeasti, tulee lainalle hintaa. Tämä tosin pätee aina kuin lainataan rahaa.

Pankkitunnuksilla nopeuttaa lainanhakemista

Tänä päivänä lainahakemuksen voi täyttää nopeasti tunnistautumalla omilla pankkitunnuksilla. Lainan hakeminen pankkitunnuksilla onkin todellu suosittu tapa hakea lainaa sen helppouden ja nopeuden johdosta.

Sinun ei tarvitse täytellä useita lomakkeita ja lainanantaja saa nopeasti tietosi suoraan pankista. Mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset on nopea tapa täyttää lainalomakkeet ja rahat maksetaan nopeasti tilillesi jos hyväksyt lainatarjouksen.