Viikonloppu häämöttää jo, mutta tili näyttää tyhjää? Ikävä tunne kun tekemistä olisi mutta tilillä ei ole tarpeeksi rahaa. Välillä sitä vaan pitää päästä irti arjesta. Näissä tapauksissa on onni että useat kotimaiset lainafirmat tarjoavat lainaa viikonloppuna.

Mistä laina heti tilille viikonloppuna?

  • Oletko rahan tarpeessa launtaina tai sunnuntaina? T√§lt√§ sivulta l√∂yd√§t kaikki luotonantajat joilta saat lainaa viikonloppuna. N√§m√§ firmat maksavat rahat heti tilille my√∂s viikonloppuisin.
  • Monet lainapalvelut mainostavat ett√§ voit hakea lainaa 24/7 mutta mit√§ hy√∂ty√§ lainasta on viikonloppuna jos saat sen tilille vasta maanantaina. Eli tarkista aina my√∂s koska yritys siirt√§√§ lainoja (asiakaspalvelun tulee olla auki).

Kuinka paljon voin lainata viikonloppuna?

  • Mink√§lainen summa soveltuu lainattavaksi viikonlopulle? Yleisin summa jota lainataan viikonloppuisin on 500 euron laina. Se kattaa jo suuren osan viikonlopun menoista, esim. railakas ilta kavereiden kanssa, matka Tallinnaan tai yll√§tt√§v√§ kuluer√§ kuten uusi TV tai pesukone.
  • Kun harkitset lainaa viikonloppuna, mieti otatko lainan kertaluonteisena (pikavippi) vai jatkuvana luottona (kulutusluotto). Pikavippi on kalliimpi mutta p√§√§set siit√§ eroon nopeammin kun voit maksaa koko vipin kerralla takaisin.
Laina viikonloppuna voi tuoda rentouttavan tunteen

Suosittelen 2000 euron luottotiliä viikonlopuksi

  • Jos itse hakisin lainaa lauantaina tai sunnuntaina, ottaisin 2000 euron luottotilin koska siit√§ voin nostaa tililleni juuri sen verran mit√§ tarvitsen. Eli minun ei tarvitse tiet√§√§ tarkkaa summaa – voin nostaa rahaa tarpeen mukaan.
  • Minulle voisi k√§yd√§ niin ett√§ tarvitsen heti aamusta 400 ‚ā¨, illalla ehk√§ 200 ‚ā¨ lis√§√§¬† ja seuraavana p√§iv√§n√§ vaikka 100 ‚ā¨. T√§ll√∂in tililuotto on selv√§sti edullisempi vaihtoehto kuin 2 erillist√§ pikavippi√§.