Onko sinulla useampi laina, kulutusluotto tai pikavippi monelta eri lainafirmalta? Tuntuuko vaikealta pysyä kärryillä? Lainojen yhdistäminen auttaa sinua pitämään kulut kohtuullisina koska maksat vain yhden lainan kuluja useamman lainan sijaan. Tutustu alla lainafirmoihin joiden kautta on mahdollista yhdistää kaikki lainat yhteen nippuun.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

  • Painaako useampi kulutusluotto tai pikavippi päälle? Oletko jäänyt jälkeen lainojen lyhentämisessä? Näissä tapauksissa voi tuntua siltä ettei sopivaa ratkaisua löydy millään.
  • Ratkaisu ongelmaasi saattaa löytyä lainojen yhdistämisestä. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä että yhdistät kaikki nykyiset lainasi yhteen nippuun ja siirrät ne yhdelle lainafirmalle, voit laittaa esim. kaikki kulutusluotot yhteen paikkaan ja näin säästää kuluissa.
  • Sen sijaan että maksat useampaa luottoa monelle eri lainafirmalle, voit nyt maksaa vain yhtä lainaa yhdelle firmalle.
Lainojen yhdistäminen kannattaa

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

  • Säästät lainakuluissa. Yhdistämällä lainasi yhteen nippuun maksat enää yhden lainan kuluja. Yhden suuremman lainan kulut ovat aina pienemmät kuin useamman pikavipin kulut yhteensä.
  • Helpotat taloudesi hallintaa. Eihän Erkkikään pysy menossa mukana jos pitää seurata 10 eri lainan tilannetta samaan aikaan. Mistä tiedät koska jonkun lainan korkoja täytyy maksaa? Muistatko jokaisen eri laskun eräpäivän? Yhdistämällä lainasi helpotat taloudesi hallintaa koska sinun täytyy enää pysyä kärryillä yhdestä lainasta.
  • Saat lisää maksuaikaa lainallesi. Lainojen yhdistäminen tuo sinulle lisää maksuaikaa. Kun pienemmät lainat yhdistetään yhteen, saat uudelle (suuremmalle) lainalle pidemmän ja joustavamman maksuaikataulun.

Eroon pikavipeistä yhdistämällä lainat

  • Pikavippi- tai pikalainakierre on ikävä ja vaarallinen asia taloutesi kannalta. Ensimmäinen askel jolla pääset eroon pikavipeistä on kieltää itseltäsi uuden pikalainan hakeminen. Sen jälkeen sinun tulee kerätä tarkat tiedot kaikista omista avoinna olevista pienlainoistasi, jotta voit yhdistää lainat yhteen nippuun.
  • Käänny sen jälkeen pankin tai rahoituslaitoksen puoleen jonka kautta voit yhdistää lainasi. Kerro kuinka paljon tarvitset lainaa jotta voit maksaa vanhat lainasi takaisin ja ilmoita kuinka paljon sinulla on lainaa ennestään.
  • Saat tarjouksen koskien lainojen yhdistämistä jossa näet miten korkokulut suhteessa laskevat kun yhdistät lainasi ja maksat enää yhtä lainaa takaisin.