Parhaat lainatarjoukset vuonna 2024

Lainaguru kertoo parhaat lainatarjoukset

Oletko kyllästynyt selaamaan nettiä lopputtomiin etsiessäsi mistä voisit löytää parhaat lainatarjoukset vuonna 2024?

Onneksi olkoon! Olet löytänyt oikealle sivulle!

Tästä artikkelista löydät parhaat lainatarjoukset netissä.

Lainatarjous netissä

Lainaa saatat tarvita remonttiin, uuteen autoon tai matkaan. Olipa käyttö mikä tahansa, tarvetta lainaamiselle on olemassa paljon. Erittäin paljon. Lainatarjouksen netissä tekee nopeasti ja helposti. Lainoja pystyy vertaamaan omalta kotisohvalta ja itselle paras lainatarjous löytyy nopeasi ja helposti.

Mutta mikä on minulle paras lainatarjous? 

Paras vaihtoehto on laina johon sinulla on varaa. Laina pitää aina maksaa takaisin joten mieti tarkkaan miten paljon ja miksi tarvitset lainaa. Suosittuja paikkoja pyytää lainatarjous ovat olleet seuraavat toimijat:

Rahoitu logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)
OmaLaina logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)

Suuremmissa lainoissa (yli 5000 euroa) on parhaat korot ja ehdot. Toki jos et tarvitse näin suurta lainaa, ei suuri laina ole sinulle paras lainatarjous.

Kaikki parhaat lainatarjoukset yhdellä lomakkeella?

Parhaat lainatarjoukset yhdellä lomakkeella

Etkö jaksa täyttää hakemuksia jokaiseen lainafirmaan erikseen?

Ei sinun onneksi tarvitsekaan!

Voit säästää aikaa, vaivaa ja rahaa käyttämällä lainanvälittäjää apunasi. VertaaEnsin.fi kilpailuttaa kaikki palvelut sinun puolestasi. Paras lainatarjous löytyy näin helposti ja nopeasti.

VertaaEnsin.fi logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)

Näin pyydät lainatarjouksen

 1. Mene VertaaEnsin.fi -sivulle
 2. Täytä lainahakemus
 3. Anna heidän kilpailuttaa laina
 4. Vastaanota lainatarjoukset

Helpoiten pyydät lainatarjouksen siirtymällä vertaaensin.fi -sivulle (linkki yllä). Täytä lainahakemus ja odota. Anna heidän kilpailuttaa yli 20 lainanantajaa ja vastaanota heidän antamat tarjoukset. Valitse sinulle paras lainatarjous ja hyväksy se. Odota että pankki vahvistaa lainan ja rahat ovat tililläsi.

Nopeaa ja helppoa!

Kuka voi pyytää lainatarjouksen?

Ehdot tietenkin vaihtelevat aina toimijakohtaisesti. Mutta perusasiat ovat kaikilla lähestulkoon samat. Jotta voit saada lainatarjouksen pitää sinun täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias ja asut Suomessa (joskus ikäraja voi olla korkeampi).
 • Sinulla on osoite ja pankkitili Suomessa.
 • Luottotietosi ovat puhtaat (ei maksuhäiriömerkintöjä).
 • Sinulla on säännöllisiä tuloja (sosiaaliturvatuki lasketaan säännölliseksi tuloksi).

Vertaile lainatarjouksia

Sait useita lainatarjouksia mutta et tiedä mikä olisi sinulle paras lainatarjous. Tämä ei ole missään tapauksessa negatiivinen asia. Valinnanvaraa on hyvä olla. Mutta mitä sinun tulisi katsoa kuin vertailet tarjouksia?

 • Laina-aika – Milloin laina pitää maksaa takaisin? Pitkä maksuaika pienentää kuukausieriä mutta kokonaiskustannukset kasvavat. Nopeammin on aina nopeammin.
 • Korko – Korko on hyvä indikaattori mutta pelkkää korkoa ei kannata jäädä tuijottamaan. Tarkista todellinen vuosikorko ja laske koko laina kuluineen auki.
 • Muut kulut – Erilaiset nosto – ja siirtopalkkiot lisäävät lainan hintaa. Tarkista mitä kuluja joudut maksamaan kuin nostat lainan omalle tilillesi. Laske nämä kulut mukaan lainan kokonaishintaan.
 • Lainayhtiö – Onko lainayhtiö luotettava ja turvallinen toimija? Mitä muut asiakkaat ovat sanoneet kyseisestä toimijasta? Tutustu etukäteen toimijaan ennen kuin hyväksyt ja lunastat tarjouksen.

Lainatarjouksia hakiessa muistettavaa

Ole realistinen kuin arvioit omaa taloustilannettasi ja maksukykyäsi. Älä valehtele itsellesi. Se että voit saada suuren lainan ei automaattisesti tarkoita sitä, että sinun tulisi nostaa maksimilainamäärä. Mieti mielummin minkä suuruinen laina on sinulle riittävä ja ennen kaikkea sellainen, että pystyt sen vielä maksamaan takaisin.

Suunnittele maksuaikataulu huolella ja mieti etukäteen tuleeko sinun karsia jotain kuluja että voi helposti maksaa lainaa takaisin. Älä juokse pienien kuukausierien perässä. Mitä pidemmälle lykkäät lainan maksamista sitä enemmän maksat kuluja itse lainasta.

Mieti vielä myös mihin aiot lainarahat käyttää. Onko käyttökohde järkevä? Aivan mihin tahansa ei lainarahaa kannata käyttää. Laina on kuitenkin aina laina. Ja laina maksaa. Ylimääräisiä hankintoja taikka muita arjen luksuksia ei pidä lainarahalla alkaa rahoittamaan.