Parhaat lainatarjoukset vuonna 2020

Oletko kyllästynyt selaamaan nettiä lopputtomiin etsiessäsi mistä voisit löytää parhaat lainatarjoukset vuonna 2020?

Voit lopettaa etsinnän! Tähän artikkeliin olen kerännyt omasta mielestäni parhaat lainatarjoukset netissä. Katso myös kaikki uudet lainapalvelut vuodelle 2020.

Monet aloittavat uuden vuoden suunnittelemalla uusia projekteja ja unelmoimalla kivoista asioista. Uusien suunnitelmien myötä saatat tarvita lainaa uuteen autoon, kodin remontointia varten tai ehkäpä vanhojen lainojen yhdistämiseen. Mikä tahansa onkaan tarve lainaamiselle, on tärkeintä se että tunnistat itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Paras lainatarjous riippuu sinusta; tarpeistasi ja rahatilanteestasi. Mieti tarkkaan miksi tarvitset lainaa ja kuinka pitkäksi aikaa haluat lainata. Paras vaihtoehto on laina johon sinulla on varaa, joka joustaa jos tilanteesi muuttuu ja siinä on reilut ehdot.


Ferratum

  • Joustava-luotto uusille asiakkaille
  • Lainasummat: 4 000 € asti
  • Uudistettu, edullisempi hinnoittelu
  • Avauspalkkio ja nostokulut 0 €
  • Rahat siirretään tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Linkki: https://www.ferratum.fi/

Sinun täytyy olla vähintään 19-vuotias, asua vakituisesti Suomessa ja sinulla täytyy olla suomalainen henkilötunnus. Ei maksuhäiriömerkintöjä.


Kaikki parhaat lainatarjoukset yhdellä lomakkeella?

Parhaat lainatarjoukset yhdellä lomakkeella

Etkö jaksa täyttää hakemuksia jokaiseen lainafirmaan erikseen?

Ei sinun onneksi tarvitsekaan!

Voit säästää aikaa, vaivaa ja rahaa käyttämällä lainanvälittäjää apunasi. Esim. Rahalaitos toimittaa lainahakemuksesi jopa 20 eri lainafirmalle. Sinä täytät vain yhden lomakkeen ja he hoitavat loput. Saat lainatarjoukset sähköpostiin, ja voit rauhassa vertailla niitä ja valita sinulle parhaiten sopivan lainan.

Kokeile ilmaiseksi osoitteessa: https://www.rahalaitos.fi/


Sampsa Vainio

Sampsa Vainio

Lainaguru.fi sivuston perustaja ja ylläpitäjä. Minua kiinnostaa rahan tienaaminen netissä, sijoittaminen, ulkoilu ja luonto. Arkisin työskentelen digitaalisen markkinoinnin konsulttina. Viikonloppuisin puuhaan tämän sekä muutaman muun sivuston parissa.