Lainanvälittäjä lähettää hakemuksesi usealle pankille ja/tai rahoituslaitokselle. Saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta ja voit valita niistä edullisimman.

Yksi lainahakemus = monta lainatarjousta

Lainavälittäjät lähettävät lainahakemuksesi (jonka täytät heidän sivuillaan) usealle pankille tai rahoituslaitokselle. Tämän jälkeen saat jokaiselta pankilta oman lainatarjouksen ja voit valita niistä sinulle parhaiten sopivan lainan tai edullisimman vaihtoehdon.

Sinä säästä aikaa ja vaivaa

Mieti kuinka paljon aikaa käyttäisit jos täyttäisit hakemuksen 10 eri lainafirmalle! Lainavälittäjän avulla sinä säästät sekä aikaa että vaivaa. Yhdellä hakemukselle useampi lainatarjousta. Näitä palveluita on useita Suomessa, mm. Rahalaitos.fi sekä Lainanvälittäjä.fi.

Löydä edullisin laina sinulle

Sen lisäksi että säästät aikaa ja vaivaa, voit olla varma että löydät edullisimman lainatarjouksen. Koska jokainen pankki lähettää sinulle oman tarjouksensa, voit rauhassa valita niistä sen edullisimman. Parasta lainanvälittäjissä on että he jopa auttavat sinua valitsemaan parhaiten sopivan lainan jos kerrot tarpeesi tarkemmin.