Lainaa netistä – mistä lainapaikasta kannattaa hakea?

Hae lainaa kulutukseen, eli kulutusluotto

Kaipaatko tilapäistä apua raha-asioihin?

Monet suomalaiset elävät palkkapäivästä toiseen ilman ylimääräistä rahaa tilillään. Jos olet joskus itsekin ollut tässä tilanteessa, tiedät kuinka vaikea paikka se on kun äkillinen rahantarve yllättää ja täytyy keksiä mistä saisi lisää rahaa tilille. Voi olla kyse mistä vaan, esim. ongelma autosi kanssa, odottamaton lasku, sairastapaus tai mikä tahansa muu ongelma, joka vaatii rahaa heti tilille.

Jos sinulla on useita vanhoja lainoja ennestään, kannattaa mielummin yhdistää luottoja – ja hakea samalla uutta lainaa. Yhdistä lainoja!

Tilanteesta tekee entistä vaikeamman jos sinulla ei ole riittäviä säännöllisiä tuloja, tai jos olet menettänyt luottotietosi, etkä voi saada lainaa pankista. Tai jos ongelma on oikeasti niin äkillinen että tarvitset rahaa heti tilille. Näissä tilanteissa monet turvautuvat hakemaan lainaa netistä.

Lainan hakeminen netistä on helppoa

Lainaaminen netistä on helppoa. Voit täyttää lainahakemuksen luotonantajan nettisivuilla 24 tuntia vuorokaudessa, millä tahansa laitteella jossa on verkkoselain (puhelimella, pöytäkoneella, tabletilla, läppärillä jne.).

Hakemuksen täyttäminen vie yleensä vain muutaman minuutin, ja usein saat luottopäätöksen vielä saman päivän aikana – joten sinun ei tarvitse odotella kauaa saadaksesi tiedon että voidaanko sinulle myöntää lainaa netistä vai ei.

Mistä paikoista kannattaa hakea lainaa?

Säästääksesi aikaa, kannattaa sinun hakea lainaa kilpailutuspalvelun kautta. Nämä palvelut välittävät lainahakemuksesi kymmenille eri luotonantajille netin välityksellä, ja sinä voit rauhassa verrata saamiasi tarjouksia.

Palveluiden käyttäminen on täysin ilmaista sinulle, eikä lainahakemuksen täyttäminen netissä sido sinua mihinkään. Katso myös nämä uudet lainapalvelut.

Kuinka nopeasti rahat tulee tilille?

Lainan hakeminen netistä on huomattavasti nopeampaa verrattuna vanhaan malliin, jossa sinun täytyi kävellä pankkiin ja asioida asiakaspalvelijan kanssa. Kun haet lainaa netistä, parhaassa tapauksessa voit saada rahat tilille 15 minuutin sisällä hyväksytystä hakemuksesta.

  • Credigo.fi (10 minuuttia – Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia & S-Pankki)
  • Vivus.fi (15 minuuttia – Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia ja S-Pankki)

Jotta voit saada lainaa netistä nopeasti, tulee luottotietojesi olla kunnossa, ja lisäksi sinulla tulee olla pankkitili samassa pankissa kuin luotonantajalla. Sinun pitää myös hakea lainaa luotonantajan aukiolo-aikojen sisällä, muuten joudut odottamaan rahojasi seuraavaan pankkipäivään.