Rahoitu

Rahoitu logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)

Olethan vähintään 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot?

Voit saada lainaa palvelun kautta jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset tulot (saat palkkaa tai eläkettä) ja sinulle ei ole kirjattu maksuhäiriömerkintää.

Todennäköisyytesi saada myönteinen luottopäätös paranee jos haet lainaa yhteishakijan kanssa tai yhdistät vanhoja lainoja yhdeksi samalla kun haet uutta lainaa.

Kannattaako sinun kokeilla Rahoitu.fi lainapalvelua?

KYLLÄ, suosittelen kokeilemaan lainan hakemista kyseisen palvelun kautta! Ai miksi?

  • Täyttämällä vain yhden hakemuksen, voit saada kymmeniä lainatarjouksia,
  • Vertaa tarjouksia reaaliajassa ja valitse edullisin ja parhaiten sopiva laina,
  • Parhaassa tapauksessa saat rahat tilille vielä saman päivän aikana,
  • Lainan hakeminen on oikeasti nopea ja vaivaton prosessi, ja
  • Lainasummat aina 60 000 euroon saakka.

Hakemuksen täyttäminen on 100 % ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Jos siis olet etsimässä lainaa, kannattaa täyttää hakemus pikemmiten!

Kilpailuta lainat aina 60 000 euroon asti

Rahoitu.fi on niin sanottu lainanvälittäjä, joka tuo pankkien lainatarjoukset luoksesi (sen sijaan että sinä juoksisit pankkien perässä). Voit hakea vakuudetonta lainaa 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Luottopäätöksen saat yleensä heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ja mikäli päätät hyväksyä saamasi lainatarjouksen, voit saada rahat tilille vielä samana päivänä. Tosin on hyvä varautua siihen että lainan saamisessa kestää 1-2 arkipäivää.

Jos kaipaat oikeasti vain nopeaa vippiä, niin kannattaa kokeilla vaikka Vivus.fi pikavippiä.

Oy Salus Group Ab

Rahoitu.fi lainapalvelua ylläpitää Helsinkiläinen yritys nimeltä Oy Salus Group Ab, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2016. Sama yritys pyörittää myös Laina-Apteekkia ja LainaParkkia. Jos haluat, voit tutustua heihin tarkemmin heidän kotisivuillaan: http://www.salus.group/.