Suomen Yhdistelylaina

Suomen Yhdistelylaina logo
60000 €
Laina (max)
4 - 20 %
Korko (arvio)
15 v
Laina-aika (max)

Mitkä ovat ehdot hyväksyttyä lainahakemusta varten?

Jotta voit saada yhdistelylainaa, täytyy sinun olla täysi-ikäinen, asua Suomessa ja sinulla pitää olla pankkitili suomalaisessa pankissa. Vakituinen työpaikka ja säännölliset tulot helpottavat lainan saamista, mutta eivät ole pakollisia vaatimuksia.

Luonnollisesti sinulla täytyy olla useita vanhoja luottoja jotka haluat yhdistää yhdeksi. Myös luottotietojen täytyy olla kunnossa. Jos luottotietosi ovat menneet, kannattaa tutustua ns. järjestelylainaan.

Miksi yhdistelylaina kannattaa?

Korkosi pienenee – sinulle jää enemmän rahaa muuhun elämiseen.

Hoidat vain yhtä lainaa – oman talouden hallinta on helpompaa.

Yhdistelylaina kannattaa - saat alhaisemman koron!

Suosittelen kokeilemaan rohkeasti sillä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään, ja lisäksi lainojen kilpailuttaminen on ilmaista sinulle! Voit siis huoletta kokeilla minkälaisia lainatarjouksia sinä saat.

Helpota talouttasi yhdistelylainalla

Jos sinulla on ennestään useita velkoja (pikavippejä, kulutusluottoja, autolaina, venelaina, luottokorttivelkoja yms.), kannattaa sinun ehdottomasti yhdistää nämä yhdeksi ns. yhdistelylainalla.

SuomenYhdistelylaina.fi on lainanvälityspalvelu, eli he kilpailuttavat kaikki lainantarjoajat jotta sinä löytäisit parhaan (edullisimman) vaihtoehdon. He eivät siis itse myönnä lainaa. Tämän palvelun kautta löydät kaikki parhaat yhdistelylainat 100 ja 60 000 euron välillä. Voit myös hakea uutta (vakuudetonta) lainaa samalla kun yhdistät vanhoja luottoja.

Laina-aika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä, korko vaihtelee noin 4 ja 50 % välillä – näet tarkat lainaehdot, kulut yms. kun täytät hakemuksen. Muista että hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja palvelun käyttö on 100 % ilmaista sinulle (he perivät palkkionsa lainanmyöntäjiltä).

Hintaesimerkki: jos haet 10 000 euroa lainaa 5 vuodeksi, on takaisinmaksettava summa on 13050 euroa, eli noin 217 euroa per kuukausi. Esimerkissä korko on 9,15 % ja kuluihin lisätään tilinhoitomaksu (5 euroa) sekä avausmaksu (149 euroa).

Palvelua pyörittää LVS Brokers Oy

SuomenYhdistelylaina.fi kuuluu yritykselle LVS Brokers Oy, joka pyörittää myös suosittua OmaLaina -palvelua. Yritys on palvellut jo yli 4 00 000 suomalaista asiakasta ja yli 30 rahoituslaitosta on mukana heidän lainavertailuissaan. Voit tutustua yritykseen tarkemmin heidän kotisivuilla: https://www.lvsbrokers.com/fi/.